EUROGOLDCARD kunststof-plastic visitekaartjes en passen

Vanaf € 96 voor 500 kunststof kaartjes - creditcard model

Pagina Producten - volgende pagina: Kunststof wit   

KUNSTSTOF KAARTJES - algemeen

Contact Bestellen-Offerte- Vrijblijvende InformatieWij bellen u terug

Plastic kaartjes kunnen in verschillende materialen, diktes en met diverse opties geleverd worden. In het overzicht rechts leest u de verschillende mogelijkheden.

Kaartje met optie selectieve glans
Kaartje met optie uniek nummer
Transparante kaartjes

OVERZICHT PRODUCTEN
- Kunststof kaartjes 0.5 mm voor visitekaartje, promotie, klantenkaart, pas, etc.
- Kunststof kaarten 0.5 mm rechte hoek in formaten vanaf 50x50 mm tot A3
- Kunststof kaartjes 0.7 mm voor visitekaartje, promotie, klantenkaart, ledenkaart, etc.
- ISO 7810 - 0.76 mm kunststof kaartjes voor vele mogelijkheden
- Transparante frosted kaartjes 0.5 mm of transparante heldere kaartjes 0.76 mm

MATERIAAL
Standaard worden de kaartjes in wit PVC-plastic-kunststof geleverd.  Ondergrond kan in iedere gewenste CMYK kleur gedrukt worden. Daarnaast leveren wij kaartjes in transparante uitvoering, frosted of helder. Wij leveren ook 'look alike' kaartjes op creditcard formaat (papier + folie afwerking).

DIKTE VAN HET MATERIAAL
Beschikbaar zijn  0.5, 0.7 en 0.76 mm dikke materialen witte kunststof en 0.5 mm en 0.76 mm transparante kunststof.  Andere diktes zijn op aanvraag.

Meest gangbaar zijn de 0.5 mm en 0.7 mm kaartjes. Het 0.7 kaartje is qua dikte te vergelijken met de creditkaart of bankpas en prijstechnisch interessant bij kleinere oplagen. De 0.5 mm uitvoering is stevig maar iets buigzaam en uitstekend geschikt voor promotioneel gebruik, ook voor visitekaartjes. De 0.76 mm kaart wordt geproduceerd volgens de CR80 (ISO7810) norm.

WEK MATERIAAL MOET U KIEZEN?
Mocht u twijfelen met de keuze voor het type kaartje? Vraag vrijblijvend een pakket met voorbeeldkaartjes aan. Klik hier voor een vrijvlijvende informatieaanvraag.

AFMETINGEN
De standaard afmeting voor 0.5 en 0.7 mm kaartjes is 85x54 mm (Euronorm) of 80x55. Kaartjes met een dikte van 0.76 mm zijn 85.5x54 mm (ISO7810 norm). Standaard worden kunststof kaartjes afgeleverd met ronde hoek. Rechte hoek is mogelijk.

Wilt u een andere afmeting, het 0.5 mm materiaal kan in andere afmetingen geleverd worden vanaf 50 x 50 mm. Minimale oplage is 500 stuks en uitsluitend met rechte hoek.

RONDE OF RECHTE HOEK
Het kunststof creditcardmodel wordt geleverd met ronde hoek maar 0.5 en 0.7 mm kaartjes kunnen ook met een rechte hoek (90 graden hoek) geproducerd worden zonder meerprijs.

DRUK EN KLEUR
Alle kaartjes worden standaard gedrukt middels 4-kleuren offset, ook aangegeven als full color of 4/0 (4/4) CMYK. Kleucodes als Pantone®  of PMS®  en RGB worden omgezet naar CMYK kleurcode. Hierdoor kunnen kleine kleurverschillen ontstaan. Wij garanderen u een perfect drukresultaat; juiste kleuren met goede dekking, optimale scherpte (afhankelijk van het aangeleverde beeldmateriaal) en nauwkeurige positionering. Uw aangeleverde ontwerpen worden door ons altijd omgezet naar CMYK kleurcode.
Viersterren full color ofsetdruk CMYK
KLEUR VAN DE ONDERGROND
Standaardkaartjes hebben een witte ondergond. De ondergrond is in iedere CMYK kleur te bedrukken, ook in metallic goud en zilver (uitsluitend 0.76 mm kaartjes).

AFWERKING
Onze 0.5 en 0.7 kaartjes worden standaard afgewerkt met een UV glans vernis beschermlaag. De afwerking beschermt de kaartjes tegen beschadigingen en verkleuring. Optioneel voor 0.7 kaartjes is een matte laag. De 0.76 kaartjes worden standaard niet voorzien van een extra laag, hetgeen niet noodzakelijk is bij normaal gebruik van de kaartjes. Optioneel wordt een lamineerlaag aangeboden.

De kaartjes zijn bestand tegen water en andere vloeistoffen*. Vuil kan verwijderd worden. De kaartjes zijn stevig en kreuken niet. Door een UV vernislaag worden de kaartjes beschermd tegen beschadigen en verkleuring. *Chemische stoffen als thinner of nagellak verwijderaar kunnen wel invloed hebben op de beschermlaag/druk van het kaartje.

KAARTJES VOOR CARDPRINTER EN BLANCO KAARTJES
Kaartjes zijn door de beschermlaag NIET te gebruiken in een cardprinter. Ook kunnen de kaartjes niet met een standaard pen of stift beschreven worden. Door een speciale lamineerlaag aan te brengen zijn de 0.76 mm kaartjes wel geschikt voor gebruik in de meeste cardprinters. Voordat u deze besteld vraag altijd enkele samples aan die u test in uw cardprinter.

Op de kaartjes kan niet met een standaard pen of stift geschreven worden omdat deze voorzien zijn van een laag die het drukwerk beschermt tegen beschadigingen en lichtinvloed. Dit kan wel met een permanentmarker. De tekst die met een permanent marker is aangebracht kan vervagen of (deels) verwijderd worden met chemische vloeistof als spiritus, thinner, nagelremover, etc. Als permanent markers noemen we: de Stanger M235 en de Edding 400. Dit zijn markers met een dikkere punt. Marker met een dunne stift is onder meer Faber-Castell Multimark S Permanent (0.4 mm of de Marabu Brilliant marker.

OPLAGE
De 0.5 en 0.76 uitvoering zijn leverbaar vanaf een oplage vanaf 500 stuks. De 0.7 kaartjes worden vanaf 250 stuks geleverd. Omdat wij uitsluitend middels offset drukken (4 kleuren CMYK) zijn kleinere oplagen prijstechnisch meestal minder interessant. Dat zou wel mogelijk zijn met digitale druk, echter de kwaliteit van digitale druk voldoet nog steeds niet aan onze normen van scherpte en kleur. Neem voor kleinere oplagen contact met ons op.

Contact Bestellen-Offerte- Vrijblijvende InformatieWij bellen u terug


In ons leveringsprogramma treft u ook aan (tegen concurrerende prijzen) : lanyards (keycord/halshanger), luxe aluminium balpennen, polsbandjes en spandoeken. Vraag vrijblijvend informatie.